Η εταιρεία

Το PmBody.gr είναι το πρώτο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό καταστήμα Ανταλλακτικών Φανοποιείας στην αγορά που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν με τρία κλίκ το ανταλλακτικό Φανοποιείας που επιθυμούν, να ενημερωθούν για την Τιμή του, το κόστος Αποστολής και την διαθεσιμότητα του.

Υψηλής Ποιότητας Επώνυμα Ανταλλακτικά Φανοποιείας. 

Μια μεγάλη ποικιλία από κατασκευαστές και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών Φανοποιείας εγγυώνται την άριστη τοποθέτηση. Βασιστείτε στα επώνυμα ανταλλακτικά Φανοποιείας και στην PmBody  ως έναν αξιόπιστο προμηθευτή ανταλλακτικών Φανοποιείας.

Πιστοποιημένοι και αξιόπιστοι προμηθευτές, παρέχουν όλο το προϊοντική γκάμα των ανταλλακτικών μας. Με την PmBody είστε σίγουροι για την κορυφαία ποιότητα των ανταλλακτικών που αγοράζετε.  Τα έμπειρα μέλη της ομάδας πωλήσεων και υποστήριξης της μας είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας.

Γρήγορη Παράδοση με ΕΛΤΑ ή το Πρακτορείο Μεταφορών 

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί πολύ πιο γρήγορα, λόγω του μεγάλου εύρους στόκ ανταλλακτικών που διαθέτουμε. Κατά κανόνα, τα ανταλλακτικά παραδίδονται μέσα σε 24-48 ώρες από την ΕΛΤΑ Courier.

--

Web Marketing by Regate S.A. (www.regate.gr)