Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα της PmBody

Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα από το site μας και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας  Κύπρου 64, Κορωπί , ΤΚ 19400 να παραλάβετε. Δευτέρα – Παρασκευή   8:00π.μ.- 18:00μ.μ.

Ταχυμεταφορικές Εταιρείες 

Για την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας μέσω  Courier παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

 

Αποστολή εντός Αττικής με χρέωση Αντικαταβολής 1,80€

Δωρεάν Μεταφορά και Παράδοση σε όλη την Αττική για ποσά άνω των 50€. Tο κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 50€ είναι 2,2€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για δέματα μέχρι δύο  (2) κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Εξαιρούνται αποστολές στα νησιά Πόρος, Σπέτσες, Υδρα, Κύθηρα και Αντικύθηρα.

  • Παράδοση 1-2 μέρες εργάσιμες στην πόρτα σας.

  • Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις ταχυμεταφορικές εταιρείες SPEEDEX & ΕΛΤΑ για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της.  

Αποστολή εκτός Αττικής με χρέωση Αντικαταβολής 1,80€

Tο κόστος των μεταφορικών είναι 2,6€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για δέματα μέχρι δύο  (2) κιλά και 0,75€ για κάθε επιπλέον κιλό. 

  • Παράδοση 2-3 μέρες εργάσιμες στην πόρτα σας.

  • Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις ταχυμεταφορικές εταιρείες SPEEDEX & ΕΛΤΑ για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της.  

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα

 

Ενδείκνυται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Το κόστος των μεταφορικών το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή. Ενδεικτικό κόστος 4-10€ με ΦΠΑ για δέματα έως 20kg. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 210 6628121 ή με email στο [email protected]